söndag 4 januari 2009

"Shut the fuck up Please"

Hej hopp igen. Bra uppdatering fran mig far jag allt saga. Vi ar kvar i London for en natt till i alla fall. Fick boka en natt till pa hostlet, tanken var att vi skulle ut och leta boende men vi lyckades inte ta oss upp ur sangen forran halv tre idag sa det blev inte sa mycket med det. Idag har vi i princip bara tagit underground till Picadilly och kakat frulle i Soho och nu sitter vi har, vet dock inte om vi ar i China Town eller Soho just nu ;)
Tankte beratta lite mer om vad vi har upplevet so far i denna kaaaaaaaaaaaaaalla stad. For har ar iskallt.
Iforrigar var vi pa ett stort casino efter att en klubb stangt vid fem tiden. Det var en upplevelse, vi hjalpte dessutom en kille att vinna pengar och som tack for hjalpen fick vi frukost och taxi hem ;) Haha.
Igar skippade vi att lamna ut cv, istallet var vi langt utanfor London, LeytonStone, och tittade pa hus/rum. Det var alldeles for langt borta sa vi skiter i det.
En annan rolig sak ar att man inte kan ga tva och tva pa toalett har. Det gjorde jag och Ullis pa en klubb har om dagen. Nagon bankade pa dorren, vi trodde bara det var nagra troga tjejer sa vi struntade i det, men det var vakten och nar vi gick ut fran toaletten fick vi varsta utskallningen, sa det gor vi inte om igen ;P
Idag har jag ingen aning om vad vi ska gora, vi ville ga pa We Will Rock You musicalen, men den gar tyvarr inte idag sa vi far se vad det blir. Just nu ar vi inne pa en sida och kollar stallen att bo pa.
Inatt nar vi kom hem forde vi sa klart en massa liv och da fick en kille nog och sager Shut the fuck up Please och da sager Ullis mumlande jajajaja. Sen skrattade man sig till somns under tacket. Haha.

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha, det låter ju verkligen som en upplevelse :) härligt, ahha.

hoppas allting löser sig med boende och allt, jag väntar här hemma ;)
PUSS